Enjoy our buy 2 get 1 free offer on all Toshi products = 33% discount + free shipping!

X

2 + 1 Gratis op je eerste aankoop

5 redenen waarom duizenden hondenbaasjes kiezen voor de Toshi hondenkoekjes

1. Baasjes zien zichtbaar minder haarverlies binnen 6 weken

De Toshi koekjes bevatten Omega-3 die helpt bij overmatig haarverlies. Daarnaast zorgt Omega-3 ook voor het verminderen van spierpijn en gewrichtspijn.


Veel baasjes zien al na 6 weken een verschil in haarverlies bij hun geliefde viervoeter. Met 3 koekjes per dag zorgen de Toshi koekjes voor minder haarverlies én jij hoeft minder te stofzuigen.

2. Toshi zit boordevol natuurlijke ingrediënten

Enkel het beste is goed genoeg voor onze hondjes! Daarom zitten de Toshi koekjes boordevol natuurlijke ingrediënten als zalmolie, Omega-3 en vitamine A, B, D en E.


Deze zorgen voor een sterker imuunsysteem en versterken de spieren en gewrichten van jouw hond. Deze extra vitaminen zijn noodzakelijk voor zowel kleine als grote honden van elke leeftijd. 


Het geven van multivitaminen op jonge leeftijd zorgt voor een behoud van spierweefsel en soepele gewrichten op latere leeftijd.

3. Op aanraden van de dierenarts

Zowel jonge als oude honden kunnen last hebben van haaruitval, spierpijn of pijnlijke gewrichten. Daarom raden dierenartsen in België en Nederland de Toshi multivitaminen aan om je hond hier weerbaar tegen te maken.


Daarnaast voldoet Toshi aan de strengste kwaliteitsnormen en goedgekeurd met FSSC 22000 en GMP + diervoedercertificaten. 100% veilig dus voor jouw hond.

4. Honden hebben nood aan extra vitaminen

De bereiding van dierenvoeding gebeurt op hoge temperaturen om het verteringsproces bij honden makkelijker te maken.


Daardoor gaan essentiële vitamines en mineralen verloren. Om een optimale gezondheid van je viervoeter te ondersteunen is het door dierenartsen aanbevolen extra voedingssupplementen aan het dieet van je hond toe te voegen.


Door dagelijks extra vitaminen aan je hond te geven zorg je voor een beter onderhoud van zijn kraakbeen en botten. Zo zal je hond minder snel last krijgen van spierpijn of pijnlijke gewrichten.

5. Geliefd bij duizenden baasjes en hondjes

Duizenden baasjes kochten reeds de Toshi multivitaminen voor hun hondjes en die worden gesmaakt. Met honderden 5 sterren reviews tot gevolg.

Goedgekeurd door hondjes & baasjes

Toshi zorgt voor een glanzende en gezonde vacht. En daar houden baasjes van.

Jong geleerd, oud gedaan!

Mijn hond is gek op de Toshi koekjes. Ik geef er 2 per dag als snoepjes. Zijn vacht is zacht en glanzend ondanks het feit dat hij al een oude hond is.

- Carine B, Baasje van Jack

Verified Customer

Onze Roxy blinkt in haar vel

Onze hond heeft een mooie glanzende vacht gekregen en heeft veel minder haaruitval. Fijn voor mij, nu moet ik minder stofzuigen.

- Marion M, Baasje van Roxy

Verified Customer

Minder haarverlies in 5 weken

Zalig, na een 5- tal weken is het verschil enorm. De dagelijkse stofzuigbeurten kan ik overslaan, er is nog weinig hondenhaar.

- Hilde D, Baasje van Rex

Verified Customer

Cooper is verlekkerd op zijn Toshi koekjes

Is al 3 de of 4 de keer dat ik ze bestel en ben heel tevreden. De koekjes helpen tegen haarverlies en onze hond vindt ze heerlijk! 👍

- Anita H, Baasje van Cooper

Verified Customer

4.8 - Goedgekeurd door 2500+ hondenbaasjes

Geniet vandaag van de Toshi 2+1 gratis promo

4.8 - Goedgekeurd door 2500+ hondenbaasjes

Enkel natuurlijke ingrediënten

Veel baasjes gebruiken Toshi op aanraden van de dierenarts

Voldoet aan de strengste kwaliteitscontroles

Geliefd bij hondjes en baasjes

© 2023 Toshi Pets. All Rights Reserved.

We are strong together!

Post your Toshipets moment on instagram @ToshiPets

EN